Nasira Aajou geeft een Japanese Head Spa training in Clinique Esthétique, met educatief materiaal in haar hand en een projectiescherm op de achtergrond.

Training Japanese Headspa

Stel je voor: een betoverende Japanse Headspa-behandeling in je salon die niet alleen je klanten verwent, maar ook jouw praktijk transformeert tot een oase van rust en positieve vibes. Terwijl zij genieten van de ontspannende behandeling, kun jij zelf ook tot rust komen en een positieve atmosfeer in je salon creëren. 

Boek deze training en ontdek hoe je jouw salon kunt transformeren tot een bloeiende plek vol tevreden klanten die steeds weer terugkomen voor meer.

Voordelen voor jou

Als een van de voorlopers in de BeNeLux die deze behandeling heeft geïntroduceerd, ben ik gecertificeerd in verschillende landen en heb ik uitgebreide studiereizen naar Azië gemaakt om mijn expertise te versterken. Met een extra masterdiploma in innovatie en ondernemerschap van de Universiteit Hasselt, en 7 jaar ervaring in de zakelijke en financiële wereld, bied ik niet alleen hoogwaardige trainingen aan, maar deel ik ook kosteloze tips om jouw onderneming te laten groeien. Deze training biedt dus tal van voordelen voor jou want:

 • Wij zijn gecertificeerd in zowel Japanse, Chinese als Koreaanse technieken.
 • Hebben diverse internationale trainingen gevolgd in Azië, Londen, Korea, Nederland en België. 
 • Grondige kennis en ervaring opgebouwd als een van de eerste headspa’s in Europa. 
 • We hebben meer dan 50 nationale en internationale studenten opgeleid uit o.a. Australië, Verenigde Staten, Polen, Kroatië, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen etc.
 • Wij leveren kwaliteit en professionaliteit dankzij uitgebreide training en certificering

Mijn toewijding gaat verder dan alleen training. Ik bied ook persoonlijke begeleiding en opvolging, zelfs nadat de training is afgerond. Ik sta altijd paraat om al je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen bij elke stap. Jouw succes is mijn prioriteit. Ik heb mijn eigen onderneming vanaf nul opgebouwd tot een succesvolle zaak, en ik ben hier om jou te helpen hetzelfde te bereiken.

Mijn doel is niet alleen dat je in staat bent om een Headspa uit te voeren, maar dat je het uitstekend kunt doen. Ik wil dat je klanten tevreden zijn en keer op keer terugkomen voor meer. 

Het aanbieden van de Japanse Headspa-behandeling heeft verschillende voordelen:

1. Volgeboekte agenda: Er is momenteel een grote vraag naar de Japanse Headspa-behandeling, waardoor je agenda snel volgeboekt zal zijn. Dit betekent een constante stroom van klanten en een groeiende klantenkring.

2. Ontspanning voor zowel de klant als de behandelaar: De Japanse Headspa-behandeling staat bekend om zijn ontspannende effecten, zowel voor degene die de behandeling ontvangt als voor degene die hem uitvoert. Het is een rustgevende ervaring die stress verlicht en een gevoel van welzijn bevordert.

3. Positieve feedback van klanten: Klanten zullen dol zijn op de Japanse Headspa-behandeling vanwege de diepe ontspanning en de voordelen voor hun hoofdhuid en haar. Je kunt rekenen op fijne en positieve feedback, wat kan leiden tot loyaliteit en mond-tot-mondreclame, wat op zijn beurt weer zorgt voor meer klanten.

4. Differentiatie van diensten: Het aanbieden van de Japanse Headspa-behandeling onderscheidt je van concurrenten en voegt een uniek en waardevol element toe aan je dienstverlening. Dit kan helpen om je salon of praktijk aantrekkelijker te maken voor potentiële klanten en je te positioneren als een specialist in ontspanning en haar- en hoofdhuidverzorging.

Inhoud training en praktische informatie

Tijdens deze cursus leer je:

 • Meridianenleer
 • Oosterse massagetechnieken
 • Herkennen en behandelen van hoofdhuidafwijkingen
 • Microscopische analyse van de hoofdhuid
 • Kruidenleer en aromatherapie
 • Klantenfiche en introductiegesprek met klant voeren (juiste vragen stellen)
 • Behandelplannen per hoofdhuidtype en haartype
 • Hygiëne- en sanitaire normen
 • Social media technieken specifiek voor het promoten van de Japanse Headspa
 • Business growth tips & tricks

Er zijn twee trainingsmogelijkheden:

 1. Online training via het leerplatform. Internationaal en beschikbaar in verschillende talen: Nederlands, Engels en Frans.
 2. Fysieke training: in België of Nederland.

Woon je in een ander land en wens je graag een fysieke training? Wij geven de training indien gewenst ook internationaal bij jou op locatie. Mail ons voor meer informatie.

Ontdek de diepgaande aspecten van de Japanse hoofdspa met onze uitgebreide online training. Tijdens deze cursus leer je exact hetzelfde als tijdens de fysieke trainingen.

Voordelen van onze online training:

 • Flexibiliteit: Leer op jouw eigen tempo en op een tijdstip dat jou het beste uitkomt, waar je ook bent. 
 • Toegang tot hoogwaardig lesmateriaal: Videolessen, interactieve modules en uitgebreid studiemateriaal voor een grondige studie van de Japanse hoofdspa methode.
 • Gemak: Geen reistijd of -kosten, geen noodzaak om je aan te passen aan een vaste trainingsagenda.
 • Toegankelijkheid: Leer van overal ter wereld, zolang je maar een internetverbinding hebt.
 • Ondersteuning: Maandelijkse webinars waarbij je live vragen kunt stellen, en toegang tot een online community op Facebook met medestudenten voor netwerken en uitwisselen van ervaringen en tips

Wat wordt voorzien:

 • Officieel certificaat na succesvolle afronding van de training.
 • Alle informatie over leveranciers wordt gedeeld, zodat je gemakkelijk aan de benodigde materialen kunt komen.
 • Exclusieve toegang tot de B2B webshop voor professionele producten en materialen.
 • Video’s en presentaties die de lesstof ondersteunen en verrijken. Elke module wordt getoetst, zodat je de beste kennis verwerft en je voortgang kunt meten. 

Wat wordt voorzien?

 • Uitgebreide starterskit t.w.v. €200 met o.a. Camera (microscoop voor hoofdhuidanalyse), diverse massagetools en kruiden
 • Verzorging van lunch, snacks en drank tijdens de training Oefenen op modellen wordt gefaciliteerd, geen eigen modellen nodig Geen noodzaak om iets mee te nemen of voor te bereiden
 • Ondersteuning na de training: Opvolging voor alle vragen, zelfs na voltooiing van de training
 • Toegang tot een online community met medestudenten voor netwerken en uitwisselen van ervaringen en tips
 • Certificaat
 • Alle informatie over leveranciers wordt gedeeld, zodat je gemakkelijk aan de benodigde materialen kunt komen.
 • Exclusieve toegang tot de B2B webshop voor professionele producten en materialen.

Veelgestelde vragen - FAQ

Nee, we verkopen zelf geen apparatuur. We verwijzen echter graag door naar betrouwbare leveranciers waar je hoogwaardige apparatuur kunt aanschaffen.

Ja, je ontvangt een officieel certificaat op jouw naam na het succesvol afronden van onze training.

Nee, absoluut niet. We beginnen onze training vanaf de basis, dus geen ervaring is vereist. We verwelkomen zowel beginners als mensen met eerdere ervaring in de massage-industrie.

We begrijpen dat vragen kunnen opkomen na het voltooien van de training. Daarom blijven we graag in contact. Je kunt altijd contact met ons opnemen via e-mail of xhatsapp voor verdere ondersteuning en begeleiding. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het verbeteren van je vaardigheden in de Japanse Headspa.

Nee, dat hoeft niet. Wij voorzien de modellen.

Ja, we bieden regelmatig bijscholingsmogelijkheden en geavanceerde cursussen voor degenen die hun vaardigheden verder willen ontwikkelen na het voltooien van de basisopleiding. Deze cursussen zijn ontworpen om je kennis uit te breiden en nieuwe technieken te leren. Informeer bij ons voor meer informatie over beschikbare geavanceerde cursussen.

Winkelwagen